БСП доказаха, че не могат да управляват, създават само хаос

...
БСП доказаха, че не могат да управляват, създават само хаос
Коментари Харесай

Цветанов: БСП не могат да управляват, създават само хаос

„ Българска социалистическа партия потвърдиха, че не могат да ръководят, основават единствено безпорядък и нападателно отношение към Народното събрание. ГЕРБ остава разполагаем с протегната ръка за взаимна работа в изискванията на диалогичност. Всяко тяхно изказване обаче бива опровергавано още на идващия ден ”. Така ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява импортираното от Българска социалистическа партия предложение за фиксиране на заплатите на депутатите.

„ Най-лошото е, когато наричаш всички хрантутници и маскари. Аз не се усещам като подобен и не съм се възползвал от привилегиите на народен представител. На база на тези пари, които получавам като депутат, не съм употребил командировъчно за срещите с гласоподаватели по места ”, сподели още Цветанов.

Той разяснява още, че социалистите са взели участие в „ основаването на тази паралелната страна, за която приказва водачът им Корнелия Нинова ”.

„ От всичките ми дейности, участвайки в политиката, няма нещо, от което да се срамя пред българските гласоподаватели ”, заключи Цветанов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР