БСП действа в интерес на своите ментори от Кремъл.Това обяви

...
БСП действа в интерес на своите ментори от Кремъл.Това обяви
Коментари Харесай

Тагарев: БСП действа в интерес на своите ментори от Кремъл

БСП работи в полза на своите ментори от Кремъл.

Това разгласи пред " Лице в лице " по бТВ някогашният министър на защитата Тодор Тагарев.

Той изрази страдание, че социалистическата партия е отказала да изпрати собствен представител на днешната аудиенция в Украйна.

" За мен това ще постави доста съществено леке върху Българска социалистическа партия за доста години напред - че продължава да работи в полза на своите ментори в Кремъл вместо да заеме национално виновна позиция и да покаже чисто човешко възприятие на съчувствие и предпочитание да окаже помощ на страна, която е жертва на експанзия и се бори за своята самостоятелност ".

Тагарев акцентира, че желанието на Украйна да получи военна помощ е било оповестено още от първия ден на войната. Той изрази вяра, че идното взимане на решение за изпращане на военна помощ ще бъде признато с доста огромно болшинство в Народното събрание.

" Да му мислят депутатите и управлението от Българска социалистическа партия по какъв начин ще се подредят до " Възраждане " против оказването на военна помощ ", разгласи той и акцентира, че би трябвало доста деликатно да се формулира самата помощ, защото " детайлите от време на време са доста значими ". " Очевидно Българска социалистическа партия е в държавното управление и към този момент не приказва за овакантяване на обединението. Г-жа Нинова има доста значима роля във взимането на решение за съответни оръженийни покупко-продажби. Решението на парламетна би трябвало да бъде доста съответно, би трябвало да включва разнообразни варианти ".

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР