БСП, ДБ и ПП все повече набират на президента, който

...
БСП, ДБ и ПП все повече набират на президента, който
Коментари Харесай

Божанков: Румен Радев е най-голямото ми огорчение в политиката

БСП, Демократична България и Политическа партия от ден на ден набират на президента, който избраха – Румен Радев. След като през вчерашния ден Атанас Атанасов заплаши Радев, че ще има гонене против него поради „ опит за събаряне на държавно управление “, което по смисъла си е равно на прелом, и социалисти влязоха в сходна реториката.

„ Румен Радев е най-голямото ми оскърбление в политиката “, разгласи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков с пост във Facebook.

„ Началото на тази коалиция стартира с митингите предходната година. Излязохме с цел да защитим президентската институция от офанзивите на мафията. Застанахме дружно на площада. Въпреки разликите ни. Останах над 200 дни. Направих го поради институцията, за България и за Радев. Съжалявам единствено за последното, написа той.

„ Днес същата мафия нападна друга институция - националното заседание и ръководителя ни Никола Минчев. Една и същия мафия. Един и същ президент. Едни и същи хора на площада. Този път без президента “, възмущава се Божанков.

Подетият общ залп против Радев от страна на Българска социалистическа партия и Демократична България повдига съществени въпроси за предстоящ опит за импийчмънт против президента.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР