БСП ако искат да бъда санкциониран, а после да бъда

...
БСП ако искат да бъда санкциониран, а после да бъда
Коментари Харесай

Борисов се ядоса на искане на БСП да излезе в отпуск: Те, ако искат, да ме пратят в Белене и да бъда убит. Така са постъпили с дядо ми

БСП в случай че желаят да бъда глобен, а след това да бъда пратен в Белене и погубен... Те по този начин са постъпили с дядо ми и с доста други дядовци. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по bTV във връзка импортирания от Българска социалистическа партия сигнал до ЦИК и Съвет за електронни медии и желанието им министър-председателят да влезе в отпуск, до момента в който върви предизборната акция, написа Блиц.

``
реклама

Относно обвиняванията на Българска социалистическа партия, че употребява целия държавен ресуср, с цел да популяризира партията си, Борисов сподели: " Не знам като какъв сте ме поканили, само че мога да кажа всеки ден какво съм правил, откогато стартира акцията. Ако за предизборна акция смятат визитата на папата, мощно ме надценяват. Да, имаме положителни човешки връзки, знае ме по малко име, само че да ми влезе в акцията, да ме поддържа 3 дни, ми се вижда прекомерно даже за техните показа ".

" На парада бях, само че Румен Радев ни атакува тежко в изявлението си,  така че би трябвало и към него да внесат сигнал. Ако тръгнем по тази линия, може да намерим защо да се хванем в изявлението му. После бях на митинг, тъй като хиляда души ме викаха на митинг за зелена повърхност, взех решение им казуса, само че по този начин, както ме изпратиха, можеше и да ме бият с камъни, тъй че това не го смятам за партийно мероприятие ", добави министър председателят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиш
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР