БСП – Обединена левица избра да регистрира листите си. Сред

...
БСП – Обединена левица избра да регистрира листите си. Сред
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова, доц. Мангъров и Евгени Минчев в листите на „БСП – Обединена левица“

„ Българска социалистическа партия – Обединена левица " избра да записва листите си. Сред най-интересните имена в тях са това на конституционалиста доцент Наталия Киселова, доцент Атанас Мангъров и PR специалистът Евгени Минчев - една от изненадите на обединението.

„ С огромен възторг тръгваме към предварителните парламентарни избори, само че този път с увереност, че лявото ще бъде показано доста добре в Народното събрание. Постигнали сме огромен баланс сред опита и младостта, хора с нови хрумвания. Това е мощна листа с доста специалисти, с хора с извънредно сериозен опит “, съобщи Иван Таков.

„ Освен че е най-младата листа на Българска социалистическа партия в цялата страна, тя е цялостна с млади и опитни специалисти. В листата са доцент Атанас Мангъров, доцент Наталия Киселова, режисьорът Борис Панкин. Листата е цветна, с разнообразни хора в нея. Залагаме на новите политики в областта на първо дете, тъй като 23 МИР е МИР-ът с най-вече младежи в цяла България. За нас целта е да си намерят работа, по-късно жилище, и на трето място, само че не и последно – те да си създадат първото дете в България и в тази ситуация в София. Това става през разнообразни политики в сферата – почтени хонорари, преференции за закупуване на нови жилища, както и данъчни облекчения и помощи за ново дете. Основната концепция е да се борим с демографската рецесия, тъй като това е един от главните и най-големи проблеми у нас “, съобщи от своя страна лидерът на листата и ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков.

Той посочи, че в листата на 3-то място е доцент Киселова. „ Доц. Мангъров е на 25-о място, защото той по този начин пожела, да оказва помощ с хрумвания и експертиза. “

Относно явяването на пиар специалистът Евгени Минчев на идните избори дружно с обединението, Таков разясни: „ Той е номинация на регион Оборище – 24-ти МИР. Към момента следва да получим листите за 24-ти МИР, той е на 4-то място, комплициран там като гражданската квота. Той е приел безусловно всички наши послания и леви политики, с които излизаме пред българските гласоподаватели. Не виждам нищо извънредно в това нещо. “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР