BS.Player възпроизвежда почти всички видове мултимедийни файлове – AVI, MPEG,

...
BS.Player възпроизвежда почти всички видове мултимедийни файлове – AVI, MPEG,
Коментари Харесай

BS.Player 2.72 Build 1082 Final

BS.Player възпроизвежда съвсем всички типове мултимедийни файлове – AVI, MPEG, ASF, MWA, MP3, WAV и други Плейърът няма проблеми със надписите (работи със надписи във формати MicroDVD, Subviewer и SubRip), поддържа установяване на шрифта, и мястото им, без кирилицата да бъде проблем.

BS.Player поддържа кожи за смяна на образа и има многоезичен интерфейс. В добавка имате опция да вършиме capture на обособени фрагменти от кино лентата, който гледате, както и при възпроизвеждане на широкоекранен филм на цялостен екран да го “разтягате”, с цел да избегнете черните линии от горната страна и изпод. BS.Player също ви предлага и опция за надзор над скоростта на възпроизвеждане, както и еквилайзер.
Най-добрият мултимедиен плейър – вие сами го казахте!
BS.Player постоянно е бил елементарен за приложимост и допустимо най-съвършен от техническа позиция. Вие доказахте, че това е правилно. BS.Player има най-малко едно голямо, и в това време простичко, преимущество – той просто РАБОТИ!Освен това, той ефикасно употребява процесора и оперативната памет и даже потребителите с недотам мощни компютри могат да се любуват на качествено възпроизвеждане на видео наличие и на отличен тон. Какви формати поддържа?

Видео: WebM, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob и др.Аудио: wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, aif, ram, wma, pls, m3u и други
Най-популярният софтуерен мултимедиен плейър в света
Още през цялото време през 2000 година, BS.Playe е един от най-популярните видео плейъри в света. Това е по този начин по ред аргументи. Една от тях обаче би трябвало да бъде изтъкната – BS.Player е първият софтуерен кино плейър, който разрешава на потребителите да се концентрират върху гледането на кино лентата, вместо да се занимават с лимитираните благоприятни условия на компютъра или да ровят и да търсят подобаващи настройки и кодеци. Освен това, той изисква доста малко запаси от централния процесор и от оперативната памет.
В света има конфигурирани 70 милиона BS.Player-а.
BS.Player се употребява от повече от 70 милиона консуматори в целия свят и е преведен на повече от 90 езика. Всички изтеглени версии на нашия безвъзмезден плейър надвишават сбора от всички изтегляния на конкурентните видео плейъри и платени DVD плейъри. Тъй като не натоварва процесора, е подобаващ за всички тези, които употребяват недотам мощни компютри, само че въпреки всичко желаят да получават аудио и видео с чудесно качество. Възпроизвеждането на мултимедия не е и в никакъв случай няма да бъде смущавано от каквито и да било досадни механически проблеми, каквито се срещат прекомерно постоянно при този тип програмен продукт.

На последно място, само че не по значение, медиа плейърът BS.Player е предопределен за международния пазар на мултимедия и по тази причина е екипиран с набор от варианти за надписи, които разрешават на потребителите да гледат аудио и видео файлове на доста езици.
Любимите ви песни, филми и други са единствено на едно тракване разстояние!
BS.Player освен възпроизвежда, само че с BS.MediaLibrary той също ръководи вашето мултимедийно наличие.

Искате да създадете своя лична мултимедийна компилация? Много е елементарно. Можете да подредите наличието в описи за възпроизвеждане, което ви разрешава да работите по-бързо и елементарно с файловете. Списъци за възпроизвеждане могат да бъдат създавани посредством модула BS.MediaLibrary или непосредствено посредством първичния модул BS.Player.  Лиценз: Безплатен (Adware) .

Повече за BS.Player можете да научите от нашата публикация: BS.Player Free – малко ревю.
Промени в BS.Player 2.72 Build 1082 Final:
– improved codec support
– bug fixes
#td_uid_41_5a3a3e564a69a.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2015/11/BS.Player1-80x60.png) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a3a3e564a69a.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2015/11/BS.Player2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat}#td_uid_41_5a3a3e564a69a.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2015/11/BS.Player2-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: BS.Player Free 2.72 Build 1082 Final (12.7 MB)

Изтегли: BS.Player Free за Android
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР