Брюнетката обичала да я връзват като куче на каишка и

...
Брюнетката обичала да я връзват като куче на каишка и
Коментари Харесай

Умряхме! Няма Да Повярвате Какво Харесва Мегз В Леглото! Ужас, Кучешки Лай Се Носи От Спалнята! Шок! Тя Обича Да Я

Брюнетката обичала да я връзват като куче на каишка и по този начин да задоволяват с*ксуалните й потребности, написа в. " Телеграф ".

Именно това имаше поради фолкдивата Мария, която в предния си скандал с Мегз в Къщата съобщи: " Хайде да не приказваме по какъв начин лаеш като куче, вързана на каишка ". Каканашеа се направи, че не схваща какво желае да й каже фолкдивата и го обърна, че Мария сравнявала гласа й с кучешки лай.

Истината обаче е надалеч по-скандална и с*ксуална и дизайнерката е наясно с това. Мъже, минали през леглото на Мегз, настояват, че тя е ненаситница в леглото и с кеф извършва всевъзможни с*ксуални мечти на половинките си, без значение какъв брой разкрепостени са те. Белезниците, каишките и камшиците са единствено дребна част от любовните играчки на Мегз.

За с*ксуалните подвизи на другояче миловидната Каканашева се приказва от много време, само че тя настойчиво крие тези свои пристрастия, демонстрирайки стеснителност и правейки се на надали не най-благочестивата монахиня.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР