Брюнетката е родена в Плевен през 1998 г. Започва пътя

...
Брюнетката е родена в Плевен през 1998 г. Започва пътя
Коментари Харесай

Ето кой е най-важният мъж в живота на Валерия от Ергена

Брюнетката е родена в Плевен през 1998 година Започва пътя си на модел, когато е единствено на 14 години и печели първия си конкурс за хубост

Плевенчанката Валерия Георгиева, която е една от главните претендентки за сърцето на ергена Евгени в паметното риалити предаване, е имала мъчно детство, разясняват нейни съграждани. Манекенката с интернационална кариера е била отгледана единствено от татко си. В обществените мрежи хубавицата постоянно благодари на своя баща, който постоянно е бил до нея и я подкрепял във всяко нейно начинание. Прави усещане, че тя в никакъв случай не загатва майка си, а и фамилните фотоси, които разгласява, също са само в компанията на татко ѝ, написа Ретро.

Брюнетката е родена в Плевен през 1998 година Започва пътя си на модел, когато е единствено на 14 години и печели първия си конкурс за хубост. Кариерата ѝ се развива стремглаво и тя съумява да пробие даже на японската фешън сцена. В Страната на изгряващото слънце 24-годишната госпожица е взела участие в редица ревюта и фотосесии и е била корица на всички техни известни списания. Освен от мода Валерия се вълнува и от животни. Самата тя е притежател на подслон за бездомни кучета, в който влагала всичките си изкарани пари. Наскоро се заприказва, че даже имала съществени задължения към ветеринарни клиники.

Валерия е считана за една от фаворитките за спечелването на „ Ергенът “, а съгласно последния слух двете с Елена оставали на финала дружно. Евгени давал пръстен на плевенчанката с самопризнание, че я обича, само че няколко седмици след привършване на фотосите надълбоко съжалил за решението си, тъй като сред него и Валерия не потръгнало. Така се хвърлил в обятията на Елена, която в последния епизод преживявала нервозен срив пред камерите след разочарованието, че не е победителка. Двамата с пианиста се събрали месец след края на сантименталното предаване. В момента били щастлива двойка, само че пазели връзките си в безспорна загадка. Говори се, че даже имали непокътната дата за женитба и интензивно възнамерявали тържеството.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР