Брюнетката дошла в България едва когато била на 16 години

...
Брюнетката дошла в България едва когато била на 16 години
Коментари Харесай

Победителката от „Ергенът“ научи български в леглото

Брюнетката пристигнала в България едвам когато била на 16 години и не знаела дума на български. Никога не е ходела на курсове, а си хванала гадже, което я научило. Сериалите също доста й помогнали. Тя въобще не желаела да поддържа връзка с руснаци в университета. Тя приема България за своя татковина и към този момент има лично жилище в столицата. Казва, че е подарък от родителите й, само че никой не знае по какъв начин тъкмо е придобила парцела.

 

Припомняме, че Виктория влезе в люта борба за сърцето на Виктор Стоянов със съперничката си Александра. През цялото време на шоуто плетеше интриги и докарваше другите участници до нервни рецесии. Тя завоюва формата, само че до женитба по този начин и не се стигна. Малката се слави с доста твърдоглав темперамент и мъчно завързва дълготрайна връзка.

 

В момента Виктория споделя, че има гадже, само че го крие настойчиво от камерите. Може би тъй като още веднъж е възрастен господин, който покрива всичките й разноски.

 

Инфлуенсърката не пести пари. Постоянно обикаля по далечни дестинации. Едва ли заработва доста от активност в Инстаграм, само че очевидно има кой да я спонсорира.

Виктория мечтае за щастливо семейство с деца и къща, само че за в този момент това е единствено мираж.

Инфо: hotarena.net

Тагове: „ Ергенът “ Виктория Капитонова Александра победител
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР