Брюксел залага на продължаване на преговорите, но ако САЩ не

...
Брюксел залага на продължаване на преговорите, но ако САЩ не
Коментари Харесай

Жега Между Сащ И Европа! Удрят Уискито И Моторите Харли-Дейвидсън

Брюксел залага на продължение на договарянията, само че в случай че Съединени американски щати не се откажат в дълготрайна вероятност и без каквито и да било условия от концепцията за въвеждане на мита, Европа ще бъде принудена да вземе ограничения, добави еврокомисарят.

Европейската комисия посочи по-рано какво има поради под " тройна реакция ":

сезиране на Световната комерсиална организация (СТО),

ограничения в поддръжка на европейските производители и

налагане на мита за американски артикули, в това число произведения на американския стоманодобив, портокалов сок, дънки, уиски и мотоциклети Харли-Дейвидсън (Harley-Davidson).

Междувременно немският канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон и английският министър председател Тереза Мей са подчертали готовността на Европейски Съюз да пази комерсиалните си ползи, в случай че Съединени американски щати вкарат мита за европейски артикули. Това заяви през днешния ден представителят на немското държавно управление Щефен Зайберт, представен от Ройтерс и ТАСС.

Ден след визитата си в Съединени американски щати, където беседва по тематиката с президента Доналд Тръмп, канцлерът Меркел беседва по телефона с Макрон и Мей, като тримата са били единомислещи, че Съединени американски щати не трябва да употребяват търговско-икономически ограничения против Европейски Съюз, а Евросъюзът в противоположен случай би трябвало да бъде подготвен уверено да пази ползите си съгласно интернационалния търговски ред, се показва в изказването.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР