Брюксел. Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещение

...
Брюксел. Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещение
Коментари Харесай

Районните пловдивски кметове от ГЕРБ са на посещение в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев

Брюксел. Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещаване в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев. В рамките на визитата кметовете на регион „ Централен “ Георги Стаменов, на „ Източен “ Николай Чунчуков, на „ Западен “ Димитър Колев, на „ Северен “ Ральо Ралев и на „ Тракия “ Костадин Димитров организираха срещи в Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Партията .
По време на диалозите стана ясно, че в идващия програмен интервал се чака финансиране по районни стратегии. Кметовете на ГЕРБ сложиха и въпроса за програмата за саниране на здания. След положителните забележими резултати от ден на ден се ускорява ползата на жителите към опциите за финансирането на ограничения за енергийна успеваемост за българските домове. В Пловдив пораства броят на записаните сдружения на притежателите, чиято цел е да аплайват за саниране.
В специфична презентация членът на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев показа целите и постигнатите резултати от своята работа.
Кметовете на петте пловдивски региона организираха среща и с евродепутата доктор Андрей Ковачев.
По време на диалозите бе очебийно, че българските представители в Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ са мощен тим, който пази националния интерес и работи по този начин, че да отговори на съответните потребности и проблеми на българските жители. Европа и европейските полезности би трябвало да бъдат непокътнати и не трябва да се разрешава на популистите да застрашат достиженията във всички сфери на публичния живот, стана ясно още по време на срещите в Брюксел.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР