Брюксел работи правилно – докато всичко не е договорено –

...
Брюксел работи правилно – докато всичко не е договорено –
Коментари Харесай

Борисов за Шенген: Докато всичко не е договорено – нищо не е договорено

Брюксел работи вярно – до момента в който всичко не е контрактувано – нищо не е контрактувано. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с кметовете от Старозагорско, разяснява новината, че страната ни ще бъде призната в Шенген по вода и въздух през март. По думите му консултациите по тематиката не са спирали в Европейски Съюз. Лидерът на ГЕРБ беше безапелационен, че страната ни е стегнала контрола по границите и към този момент гледа в посока влизане в еврозоната.

Той разяснява и гласуваните средства за обособените общини у нас. „ Всички сътрудници, които поддържаха бюджета, могат умерено да се похвалят на хората, които са дали своят вот за тях по места ”, уточни Борисов.  По думите му шансът проходът „ Хаинбоаз ” да бъде уголемен и пътят Русе-Велико Търново да бъде построен е над 90%. Планира се построяването и на още един мост над река Дунав, написа " Нова ".

Борисов разяснява и новината, че България може да изпрати свои военни кораби в Червено море. Тя беше обявена от министъра на защитата Тодор Тагарев, а задачата, по думите му, е страната ни да помогне в битката с пиратството в района. Лидерът на ГЕРБ беше безапелационен, че това няма да се случи, тъй като крайното решение зависи от Народното събрание. Според него българският народ не желае страната ни да става част от каквито и да е военни дейности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР