Брюксел. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев участва в заседание

...
Брюксел. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев участва в заседание
Коментари Харесай

Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев участва в заседание на Президиума на Европейския съюз на гражданите-сеньори

Брюксел. Председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев взе участие в съвещание на Президиума на Европейския съюз на гражданите-сеньори (ЕСГС) към Европейската национална партия в Брюксел, Белгия. По време на срещата бяха разисквани доклада на президента и генералния секретар на ЕСГС за активността на Съюза през миналата година, разбора на главните задания на организацията през 2018г., както и бе признат финансовият доклад за 2017 година и бюджетът на Съюза за актуалната година. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРб .
Особено внимание бе отделено на подготовката на европейските избори през 2019 година Обсъдено бе и присъединяване на ЕСГС в организацията на Конгреса на ЕНП, който ще се състои на 07 – 08 ноември 2018г. в Хелзинки, Финландия.
На съвещанието участваха ръководителят на ЕНП Жозеф Дол и зам.-председателят Дара Мърфи, отговарящ за предизборната акция на партията. „ В диалог ръководителят Дол даде висока оценка на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и посочи забележителния принос на ръководителя на ГЕРБ и министър-председател на Република България Бойко Борисов за решаването на редица проблеми на Европейски Съюз в интернационален аспект, “ означи Андреев във връзка срещата.
В рамките на срещата Андреев е разискал с Мърфи въпроси, свързани със тактиката на идните през 2019 година европейски избори.
Президиумът на ЕСГС взе участие и в симпозиум-честване, отдаден на 10-годишнината на европейския Ден на солидарността сред поколенията. Основен отчет на симпозиума бе изнесен Мариане Тисен - еврокомисар по заетостта, обществените въпроси, уменията и трудовата подвижност. Мотивирано изявление направи и президентът на Европейския съюз на жителите сеньори Ан Херманс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР