Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер

Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Срещата бе в Брюксел, където Цветанов взе участие в учредителната среща на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол. Тема на диалога беше напредъкът на България към участието в еврозоната и Шенген. „ Влизането в еврозоната е огромно политическо предизвикателство. Оценявам високо персоналния ангажимент на премиера Бойко Борисов за напредъка в тази сфера. България е сериозен сътрудник в Европа с доста положителни стопански индикатори “, съобщи Вебер. Председателят на най-голямата политическа група в Екологичен потенциал даде извънредно висока оценка на работата на българските евродепутати от ГЕРБ.
На собствен ред Цветан Цветанов означи, че със своя растеж на стопанската система от 3.9% България е в топ 5 на страните от Европейски Съюз по този индикатор за предходната година. В края на срещата Манфред Вебер пожела триумф на Цветанов, който отпътува на работно посещаване в Германия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР