Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря със зам.-председателя на ЕНП и директор на предизборната кампания на партията за европейските избори Дара Мърфи

Брюксел. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов беседва със зам.-председателя на ЕНП и шеф на предизборната акция на партията за европейските избори Дара Мърфи. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Това се случи в Брюксел, където Цветанов взе участие в Срещата на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти, която се организира в Европейския парламент.
Цветан Цветанов и Дара Мърфи разискаха провокациите и целите за ЕНП преди европейските избори през 2019 година " ЕНП е потвърдила, че умее да взима решения и да поема отговорност в сложни моменти ", сподели Дара Мърфи по време на диалога.
" Можем да се противопоставим на популизма като демонстрираме действителните достижения на ЕНП, " уточни Цветан Цветанов.
На собствен ред Дара Мърфи добави, че популистите са посочили, че даже и да завоюват изборите, не умеят да поемат отговорност и да оферират трайни работещи решения на проблемите на жителите. Той също по този начин означи, че е значимо ЕНП да покаже, че работи в полза на жителите, без значение от политическите нападки против партията.
ЕНП ще избере претендента си за ръководител на Европейската комисия - така наречен водещ претендент - на конгреса на партията при започване на ноември във финландската столица Хелзинки. В конгреса ще вземат участие 750 делегати от всички партии членки на ЕНП.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР