Брюксел. Млади хора от област Кюстендил бяха на двудневно посещение

...
Брюксел. Млади хора от област Кюстендил бяха на двудневно посещение
Коментари Харесай

Младежи от област Кюстендил посетиха Брюксел по покана на евродепутата д-р Андрей Ковачев

Брюксел. Млади хора от област Кюстендил бяха на двудневно посещаване в столицата на Белгия и сърцето на Европейския съюз – Брюксел. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Посещението се осъществя по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП доктор Андрей Ковачев. Освен младежи от региона, институциите на Европейския съюз разгледаха и младежи от цялата страна, откакто участваха с изобретателни свои планове в проведен от евродепутата конкурс. Представителите на Кюстендилска област бяха четирима - от общините Кюстендил, Дупница и Бобов дол.
По време на визитата си в европейската столица, младежите имаха опция да слагат своите въпроси и вълнуващи ги тематики персонално пред евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ доктор Андрей Ковачев, Владимир Уручев и Асим Адемов. Младите хора участваха и на лекция, на която се срещнаха с работата и ролята на Европейския парламент в процеса на взимане на решения в Европейски Съюз.
Посетителската стратегия приключи с разглеждане на емблематични забележителности в Брюксел. В края на визитата си, младежите се обърнаха с признателност към доктор Андрей Ковачев за предоставената им опция да видят от близко Европейския парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР