Брюксел. Горда съм да връча наградата Герой на малкия и

...
Брюксел. Горда съм да връча наградата Герой на малкия и
Коментари Харесай

Българин спечели наградата „Герой на малкия и среден бизнес“ на МСП Европа

Брюксел. „ Горда съм да връча премията „ Герой на дребния и междинен бизнес “ на българин. От съвсем 30 години Пламен Русев работи освен за развиването на туризма в Стара Загора и в България, само че и е един от най-активните български бизнесмени в основаването на удобна бизнес среда у нас. Отличието потвърждава, че с неизменност и предприемаческа съобразителност в България може да се реализиран резултати от европейска големина “. Това съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на връчването на премиите на МСП Европа на 17 октомври 2018 година в Брюксел, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Oтличието на Пламен, който е член на Предприемачи ГЕРБ, е самопризнание и за работата на организацията ни, с която работим сполучливо за стимулиране на българския дребен и междинен бизнес. Наградата ще донесе спомагателен авторитет на бизнеса ни и се надявам да докара до нови партньорства и благоприятни условия. “ Това съобщи ръководителят на ПГЕРБ Валя Чилова.
МСП Европа (SME Europe) е най-голямата бизнес организация на дребни и междинни предприятия в Европа с централа в Брюксел. Създадена през 2012 година, задачата ѝ е да бъде гласът на МСП в процеса на правене на европейски политики за бизнеса
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР