Брюксел. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел проведе среща с главните

...
Брюксел. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел проведе среща с главните
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел: Българското председателство на ЕС върна Балканите в дневния ред на Европа

Брюксел. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел организира среща с основните редактори на три водещи медии от немската федерална провинция Бавария и показа целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Българското председателство не Европейски Съюз върна Балканите в дневния ред на Европа. Свързаността за този район е значима освен за бъдещето на младото потомство там, само че и за намирането на решения по въпроси като сигурността и миграцията в страните от Европейски Съюз “, разяснява Ева Майдел. Освен напредъка в тактиката за Западните Балкани на Европейски Съюз, българският евродепутат засегна и тематики като ролята на младите, единния дигитален пазар и приемствеността сред българското и австрийското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Срещата се състоя на 27 февруари 2018г. в Брюксел, като част от програмата-посещение на редакторите, организиранa от централата на Фондация Ханс Зайдел в Брюксел. Освен с Ева Майдел, редакторите се срещнаха с ръководителя на групата на Европейската Народна Партия в Европейския парламент, Манфред Вебер, както и с други представители на Европейските институции и НАТО.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР