Брюксел. България представи ясни приоритети в сферата на единния пазар

...
Брюксел. България представи ясни приоритети в сферата на единния пазар
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел : България ще работи за постигането на конкретни резултати за потребителите

Брюксел. България показа ясни цели в областта на единния пазар и отбраната на потребителите. Нашата страна ще работи интензивно за постигането на съответни резултати, съобщи българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел по време на чуването на министъра на стопанската система Емил Караниколов и министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски в Комисията по вътрешен пазар и отбрана на потребителите (ИМКО) в Европарламента.
Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) разяснява, че българските министри дадоха явен сигнал за желанията на българското председателство да придвижи напред законодателните досиета от телекомуникационния бранш и услугите. „ Комисията по вътрешен пазар е подготвена да сътрудничи, с цел да се реализиран допустимо най-хубавите решения за потребителите, дребните и междинни предприятия и по-големите компании “, акцентира Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП.
Изслушването на Министър Караниколов и Министър Московски в Европарламента бе по случай началото на българското председателство на Съвета на Европейски съюз. През януари министрите от кабинета на Бойко Борисов ще посетят Брюксел, с цел да открият контакт, показват и координират работната си стратегия с Европейския парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР