Брюж ще се стреми да продължи победната си серия в

...
Брюж ще се стреми да продължи победната си серия в
Коментари Харесай

Треньорът на Брюж се закани на Атлетико Мадрид

Брюж ще се стреми да продължи победната си серия в Шампионската лига и при семейството на Атлетико Мадрид в група “B ”. Старши треньорът Карл Хьофкенс предизвести, че белгийската сензация може да победи всеки, в случай че има ден. 

Брюж е водач с цялостен актив от 6 точки, откакто победи в семейството си Байер (Леверкузен) с 1:0 и разруши Порто с 4:0 като посетител. Хьофкенс сподели, че един верен метод против Атлетико може да докара до нов позитивен резултат и да приближи тима му до етапа на елиминациите. 

" Трябва да покажем безспорна религия. Това не постоянно е било по този начин в предишното. Нуждаем се от вярното мислене за това съревнование и ние подхващаме стъпки в тази посока. Ако имаме добър ден, постоянно можем да спечелим, няма значение кой е противникът “, посочи Хьофкенс. 

Специалистът предизвести, че Атлетико, който победи Порто с 2:1 в Мадрид, само че загуби с 0:2 в Леверкузен, ще бъде огромна спънка. 

" Разбира се, знаем, че ще играем с един от най-хубавите европейски тимове. Шест точки от шест ни дадоха доста убеденост, само че Атлетико е голяма опасност, както вкъщи, по този начин и на открито. Те имат доста качества “, сбит бе Хьофкенс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР