Брьондби не се е отказал от идеята да привлече в

...
Брьондби не се е отказал от идеята да привлече в
Коментари Харесай

Левски продава два пъти по-скъпо Кордоба през лятото

Брьондби не се е отказал от концепцията да притегли в редиците си бранителя на Левски Хосе Кордоба, написа " Мач Телеграф ". Датският клуб предложи 2 млн. евро за панамеца по време на зимната пауза, само че управлението на " сините " отхвърли това предложение, което сътвори известно напрежение на " Герена ". Все отново в Левски чакат през лятото, когато пазарът е доста по-силен, от Брьондби да насочат нова оферта за бранителя, която да бъде по-висока.

Датчаните не стопират да наблюдават от близко изявите на Кордоба напролет. До момента те са доста удовлетворени от видяното и ползата им към него остава повече от сериозен.

Очакванията на " Герена " са, че ще съумеят да пласират Кордоба в чужбина за най-малко 4 млн. евро. Основен коз за това, с изключение на класата на футболиста, несъмнено е и фактът, че той играе с ляв крайник, а в Европа сходни централни бранители са доста търсени.

Припомняме, че към Кордоба имаше интерес и от страна на Ню Йорк Сити, а американците също не престават да наблюдават изкъсо развиитето му. Очаква се и те да насочат солидна оферта за правата му през лятото.
 Левски прекара отсъствието на Георги Миланов и Билал Бари
Левски прекара отсъствието на Георги Миланов и Билал Бари

Без тях в Кърджали се стигна до емблематичното отброяване " Едно, две, три "...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР