Бруталното видео, заснело как кон, впрегнат в каруца, е теглен

...
Бруталното видео, заснело как кон, впрегнат в каруца, е теглен
Коментари Харесай

Топ водещи на Нова в пълен шок от брутални кадри с насилие над деца

Бруталното видео, снимало по какъв начин кон, впрегнат в каруца, е теглен от кола, безусловно взриви мрежата. Тази заран водещите на Нова телевизия Виктор Николаев и Аделина Радева бяха смразени от брутални фрагменти с деца и принуждение, написа Блиц.

На първото видео, изпратено им от фен, се виждаше по какъв начин кон, теглен от кола, дърпаше тежка каруца и очевидно изнемогваше поради голямата тежест и темпото, което би трябвало да поддържа. След секунди пък фрагментите се смениха с такива на деца, които хвърлят камъни и бият с пръчка куче, завързано за гума с въже, което лае жално от болежка.

Кадрите с коня се появиха във фейсбук групата " Забелязано в София ". " Онемях!!! Такава досетливост не бях виждал... ", написа създателят на фрагментите, които се появиха в мрежата. От клипчето не излиза наяве тъкмо къде се развива действието. Най-вероятно изобретателните жители са от ромски генезис. Вижда се единствено каруца, която се намира в крайната лява лента и несъмнено затруднява естественото придвижване по пътя. Тя е теглена от кон, който от своя страна е завързан с дълго въже за лек автомобил, който дърпа цялата комбинация.

Разбираемо, видеото отприщи гнева на интернет потребителите. Хората не крият възмущението си към жестокостта, проявена към животното.

" Егати изродите такива като ги забележим не би трябвало да живеят.... Ама къде е закона и властта в тая страна. Така ще е до момента в който ги поносим ", " Това е невероятна свирепост! Такива дейности ни разделят с цивилизацията. Това е  държание. 21 век!!! ", " Няма ли полиция,как може да тормозят по този начин кончето?!Ето отново стигаме до това какъв брой е прав Каракачанов! ", " Що мъчат по този начин коня тея ", " Дивашко, малоумници ве....... сякаш зоо полиция сякаш доста загрижени. Айде една акциика да се види по какъв начин се гледат тези животни или по-скоро по какъв начин се издевателства върху тях... " и " Трагедия, горкото конче. Няма ли полиция, никой ли не подаде сигнал? ", са единствено част от мненията, които заваляха под скандалното видео.

Другият клип, който възмути водещите на Нова телевизия, е сниман в столичния квартал " Христо Ботев ". На него е снимано по какъв начин дребни деца малтретират малко кученце, което не стопира да лае тъпо и да скимти от болежка. " За благополучие кучето се е освободило, само че в случай че не беше, какво щеше да стане с него - всички знаем!!! Животните са част от нашия свят и ние би трябвало да им оказваме помощ ", гласи текстът към видеото, което се появи в известна фейсбук група.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР