Брутално видео се разпространява в социалните мрежи с призив ако

...
Брутално видео се разпространява в социалните мрежи с призив ако
Коментари Харесай

Пияна мутра хвърля и рита куче, блъсна собственичката му

Брутално видео се популяризира в обществените мрежи с апел в случай че някой види "героя " от него, да се пази.

Кадрите са снимани от камера за наблюдаване в магазинче за алкохол и цигари. На тях се вижда по какъв начин мъж влиза, блъска жена, която в този миг звъни по тел. 112 за помощ и в същия миг подвига кучето ѝ и го блъска с всичка мощ в земята.

Самото видео има предистория. Минути преди този момент същият мъж нападнал продавачката на улицата пред магазина. Жената с кучето се притекла на помощ, тогава нападателят изритал кучето й, а тя го напръскала със спрей за самоотбрана. После влезнала в магазина дружно с продавачка, с цел да потърси помощ.

"Пиян и заплашващ мен и момичето, което работи в магазина в отвод да му се даде на облага (в тетрадката на длъжниците). Останах да я защитя и не съжелявам! Имам достолепие и "топки " за разлика от много мъже!!! ", написа дамата с кучето.

"Търся правдивост!!! Секси левентът се споделя Иво Бойчев Бонев! Да си получи заслуженото. Септември 06.09. карал пийнал разрушил паркирани коли и избягал от местопроизшествието... и бие барабана... Велик и недостижим ", прибавя младата жена, която популяризира фрагментите с багра.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР