Брутално убийство, случило се преди 3 месеца, беше разгадано. Карол

...
Брутално убийство, случило се преди 3 месеца, беше разгадано. Карол
Коментари Харесай

Съсед уби зверски порно актриса, докато правят секс, после я разчлени СНИМКИ

Брутално ликвидиране, случило се преди 3 месеца, беше разгадано. Карол Малтеси, известна повече със театралното си име Шарлот Анджи, изчезна през януари и чак в този момент се разбра, че е била свиреп убита в Бреша, до момента в който е взела участие в снимането на нецензурен клип.

Младата 26-годишна жена, майка на едно дете, е била разчленена след убийството си, като останките ѝ били захвърлени в планина в покрайнините на Бреша. По случая е задържан 43-годишният ѝ комшия, който впоследстие направил цялостни признания в полицията, написа в. " Ню Йорк Поуст ".

Задържаният, Давиде Фонтана, е бил измежду приятелите на Малтеси. Той я пребил с чук до гибел, до момента в който тя лежала завързана за леглото. Престъплението е било осъществено през януари т.г. След като я разфасовал, той скрил останките ѝ във фризера и ги държал там в продължение на месец, преди да се отърве от тях.

През идващите два месеца Фонтана употребявал телефона ѝ, с цел да дава отговор на известията, до момента в който най-после от клуба, в който е работила Малтеси, не почнали да я търсят, защото в интервала 11-13 март е трябвало да вземе присъединяване в сексуален фестивал в Милано, само че тя по този начин и не се появила.



Задържаният от полицията Давиде Фонтана в началото отрекъл, че има нещо общо с убийството, само че след това си признал.

Така на 29 март полицията е задържала Фонтана, който в началото твърдял, че не знае нищо, само че след това признал, че я е умъртвил – първо с чук, а след това ѝ прерязал гърлото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР