Брутално убийство е станало в Ловеч, съобщава Dir.bg. Според информацията,

...
Брутално убийство е станало в Ловеч, съобщава Dir.bg. Според информацията,
Коментари Харесай

Убийство в Ловеч! 19-годишен уби майка си и скри тялото й в мазето

Брутално ликвидиране е станало в Ловеч, оповестява Dir.bg. Според информацията, 19-годишен е убиб майка си и скрил тялото ѝ в мазе в блока, в който двамата са живеели на квартира в центъра на Ловеч. Окръжната прокуратура е почнала следствие на случая, оповестяват от обвиняването.

На 20 февруари младежът подал сигнал в Районното ръководство в Ловеч, че майка му от 13 февруари е напуснала квартирата и от този момент е в неопределеност.

След като през април в блока почнала да се носи неприятна миризма, притежателят на жилището бил извикан от София, отключил мазето си и там било намерено тялото на дамата.

След извършени оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници на полицията в Ловеч, е открит причинителят на закононарушението - синът на убитата жена. На 1 май младежът е арестуван за период от 24 часа по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.

След привличането му в качеството на обвинен за убийството на майка му, с разпореждане на наблюдаващия прокурор, мъжът е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в Окръжния съд в Ловеч за вземането на мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с причинителя.

Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура-Ловеч.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР