Брутално намаляване на заплатите трябва да има в Левски, не

...
Брутално намаляване на заплатите трябва да има в Левски, не
Коментари Харесай

Тодор Батков: На Левски трябва брутално намаляване на заплатите – чувам, че са от 10 000 лв. до 30 000 евро на месец

Брутално понижаване на заплатите би трябвало да има в Левски, не е обикновено при тази продукция на терена – слушам, че Левски е втори по равнище на заплати, които са от 10 000 лв. до 30 000 евро на месец. Така са контрактувани самостоятелно. Това съобщи в утринния блок на някогашният притежател на Левски юрист Тодор Батков за дилемите пред новите притежатели на синия клуб – Наско Сираков (51%) и Константин Папазов (35%).

„ Тези неща би трябвало да се пресекат, това, което видях на терена, не дава отговор на сходни суми “, уверен е Батков.

По думите му клуб като Левски, който има най-вече последователи в страната, „ умерено може да мине без ръководство вид „ бащица “. „ Хубавото през тези няколко месеца е, че последователите на Левски демонстрираха, че са в положение да извадят и от дребното си пари, с цел да оказват помощ “, напомни за дарителските акции Батков.

Той уточни и разновидността, препоръчан от различен някогашен сполучлив президент – Томас Лафчис: набиране на средства посредством членски карти. „ Спокойно може 100 000 души да заплащат 50 или 70 лв. годишно за членска карта “, сподели Батков, което, по горните калкулации, може да носи над 5 млн. лева На година в касите на клуба.

Другите източници на финансиране, с изключение на от контракти с рекламодатели и спонсори, съгласно Батков, са даренията и емисия на капитал.

Адвокат Батков счита, че във финансов проект най-належащи са задълженията към Национална агенция за приходите – към 4 млн. лв., и други 2,5 млн. лв., дължими към футболисти, сътрудници и други
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР