Бруталният натиск продължава. Вече сме 19 души в парламента. Всички

...
Бруталният натиск продължава. Вече сме 19 души в парламента. Всички
Коментари Харесай

Балабанов реве: Бруталният натиск от ПП продължава, парламентът е сергия

Бруталният напън продължава. Вече сме 19 души в Народното събрание. Всички се държим като тим. Премиерът в оставка продължава с опитите си да донапазарува няколко индивида, с цел да си обезпечи един кворум. Това съобщи в ефира на bTV депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Това е неуместно да трансформираме Народното събрание в сергия посредством закани, оферти и предложения.

„ Няма да изкарвам имената на хората, които всекидневно са натискани от групата ни. Политическа партия подхождат като трейдъри. Има няколко типа предложения – постове, кандидатски листи, закани “, посочи Балабанов.

Той призна, че от Политическа партия не се пробват да вербуват него, а евентуалната причина е, тъй като е посочил поредното си държание.

Балабанов прикани депутатите от Има Такъв Народ да постъпват морално.

„ Нито сме спрели някого, нито сме заплашвали някого. Всичко е въпрос на персонален избор. Ние имаме либерален метод. Има други обединения, които държат своите депутати тихи – да не се обаждат, да не напущат парламентарната група. Ние сме им дали на нашите тази свободна и в даден миг се заплаща цената “, сподели той.

„ Едно експертно държавно управление би било положително решение. Срамно е държанието към институциите на Петков. Не може да не се явиш при президента в тази тежка конюнктура в страната. Никой не си е разрешавал такова нещо. Бюджетът е смешно опрощение. Петков не е част от бюджетна комисия “, сподели той.

По думите му Петков е можел да прати представители на парламентарната група при Румен Радев, другото е било липса на почитание.

„ Унизително е да си пращаш оставката по пощальон, можеше и през компанията на единия министър напряко “, сподели Балабанов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР