Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около

...
Брутални сцени на насилие са се разиграли в сряда, около
Коментари Харесай

Касапница в дискотека: Ето как Карчо и аверите му от ММА бандата смляха от бой за секунди друга компания

Брутални подиуми на принуждение са се разиграли в сряда, към 2 часа след среднощ, в едно от най-оборотните плажни заведения в Бургас – бар „ Сакса”. Изведнъж както всички в дискотеката си танцуват и се забавляват, група от няколко известни ъндърграунд фигури безусловно опустошава нощния клуб с друга компания, написа Флагман бг.

Появиха се извънредни фрагменти на кървавото меле. На тях ясно се вижда по какъв начин за секунди в препълненото с хора заведение става ужасно! Вътре хвърчат маси и столове, като част от групата даже се връща, с цел да довършат с ритници припадналите сред потрошения инвентар противници.

След екшъна е задържан наказаният като водач на бургаската ММА наркобанда Георги Карчев, по прякор Карчо. Видеото обаче демонстрира, че много дейни в зверския побой са още най-малко четирима мускулести мъжаги. Сред най-активните се вижда и бургаски рецидивист, който през лятото на 2016 година умъртви човек от пердах на улицата, само че продължава да се разхожда на независимост, а делото неизвестно за какво към момента не е стигнало до съд.

Кадрите не демонстрират бруталното принуждение да е провокирано с нещо. Карчо и приятелите му пият и танцуват на бара дружно с няколко девойки, когато внезапно един от бабаитите от компанията му дърпа за косата мъж с бяла риза, който се пробва да си пробие път до прилежащото сепаре. Това възпламенява ситуацията и групата стартира да постанова другите клиенти с каквото откри. Карчев и останалите атакуват едновременно и не стопират да ударят хората, даже когато са паднали безпомощни на пода.

Един от смазаните от пердах мъже даже прави опит да се изправи, само че не съумява да се задържи на крайници и се строполява пред бара. Друг пък има нещастието да бъде пресрещнат от разярената група на входа на дискотеката и там още веднъж е затрит от бандата.

В началото на годината различен от упрекнатите в присъединяване в наркобандата на Карчо – Илко Паскалев също се забърка в побой над охранител пред дискотека „ Дежа вю”. В следствие обаче се оказа, че Илко единствено гледал екшъна, само че не взел участие в него. Двамата с Карчо обаче имат регистрирани не една, а няколко сходни брутални прояви.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР