Брутални реплики, обиди, закани, но и много смях. Така премина

...
Брутални реплики, обиди, закани, но и много смях. Така премина
Коментари Харесай

Брутални обиди и закани между Кобрата и Чисора

Брутални реплики, обиди, закани, само че и доста смях. Така мина диалогът „ лице в лице “, който Кубрат Пулев и Дерек Чисора организираха пред погледа на мениджъра Еди Хърн.

„ Имаш Мис Вселена от едната страна и дебела крава от Тимбукту, миризлива. Към коя ще се насочиш? До коя искаш да се събудиш и от коя да ти стане? На мен ми става от теб. Ще дойда за теб. Във всичките си мачове желая да нападам “.

Така стартира диалога Чисора във видеото с Кобрата. Отговорът? Разбира се Кубрат влезе в ритъма. „ Дерек, трева ли пушиш? Какво ти става? “, написа Телеграф.

„ Вярвам, че завоювах мача ни в Хамбург. Но когато подвигнаха ръката му, се прибрах вкъщи и възобнових тренировки, нищо повече “, показа своето усещане от първия дуел сред двамата Чисора.

„ Как ще спечелиш, Дерек? “, попита българинът, на което получи много забавен отговор. „ По какъвто и да е метод. По-добър съм от преди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма по какъв начин да ме изненадаш, тъй че резултатът ще е в моя изгода “, отсече Чисора.

„ С Дерек имаме история, която няма по какъв начин да се изтрие. Той беше в най-хубавата си форма, аз също. Опита всичко, даде най-хубавото, само че това не е задоволително против мен. Той без подозрение е добър, само че с нищо не е надградил, до момента в който аз съм станал още по-добър “, продължи Кубрат.

„ Тук съм, с цел да развличам хората, не желая да дяволувам като теб, да се приготвям и да причаквам моментите. Не желая да се укривам, тъй като времето минава, за хора като мен и теб. Не мога да се приготвям за някакви мишоци и анонимници. За теб съм подготвен “, сподели още Чисора.

„ Това е ужасно, по тази причина те почитам. Харесвам те, тъй като се биеш с всички. Но това мъдро ли е? За мен тук няма тактика. А в бокса има тактика. За да постигнеш огромни неща, би трябвало да си квалифициран. Не е просто да излезеш против някой и да разменяш удари “, показа своята визия Пулев.

И добави: „ Трябва да промениш мисленето си. Да искаш повече от себе си след всеки мач. А ти стоиш на едно и също равнище. Докато при мен има усъвършенствания на този европейски жанр. Аз съм като „ Мерцедес S “ класа, постоянно се развъртвам, а ти си като „ Ауди А4 “, стоиш си там “.

Двубоят сред двамата е на „ О2 Арена “ в Лондон, 9 юли.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР