Брутални извращения, грабежи, наркотици, лихварство, палежи, поръчкови отвличания заплахи с

...
Брутални извращения, грабежи, наркотици, лихварство, палежи, поръчкови отвличания заплахи с
Коментари Харесай

Северозападът в ужас от изврашенията на Квиц СНИМКИ

Брутални извращения, грабежи, опиати, лихварство, палежи, поръчкови отвличания закани с ликвидиране - това са единствено част от ужасяващите детайлности за проведената незаконна група, ръководена от Цветомир Ценов - Квиц, която беше разрушена през вчерашния ден при огромна акция в Козлодуйско.

Тези и още детайлности заяви през днешния ден на брифинг в Оряхово представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. На него участваха и шефа на ГДБОП Ивайло Спиридонов и административният началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев, заяви Булнюз.бг.

В интервенцията са взели участие 120 чиновници от ГДБОП, жандармерията и Бюрото за отбрана на очевидци към основна прокуратура. До момента по случая са разпитани повече от 25 очевидци, 12 от които пред арбитър от профилирания съд, заяви Иван Гешев.

По време на акцията са осъществени над 30 претърсвания, открити и конфискувани са 2 револвера, марихуана, амфетамини, 20 000 евро, 10 000 лв. палки, тръби и други предмети, част от които са употребявани за полови извращения.

Към момента в ареста за 72 часа са арестувани седем души, като още двама се търсят. Един от арестуваните е избягал през вчерашния ден, само че по-късно е бил хванат от чиновници на ГДБОП. Очаква се след приключването на тази наказателна мярка, Специализираният углавен съд да постанови нова – непрекъснатото им задържане под стража.

Престъпната група е работила от 2015 година на територията на Козлодуй и близките села, като има данни и за взаимоотношения с други проведени незаконни групи. Уникалното при нея е, че нарушителите са били разграничени по „ ресори “, като всеки е отговарял за избрана незаконна активност.

Румяна Арнаудова акцентира значимата роля на Бюрото за отбрана на очевидците, което подкрепя събирането на свидетелски показания и дейната работа с потърпевшите жертви. До този миг няма очевидци, поискали статут на предпазени. Акцията ще продължи и в други градове на Северозапада и България. /Марица.бг
тагове северозапад квиц  Северозападът в смут от изврашенията на Квиц СНИМКИ  Северозападът в смут от изврашенията на Квиц СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР