Брутална катастрофа на пътя Карлово-Сопот, има загинал Вадих приятелите си

...
Брутална катастрофа на пътя Карлово-Сопот, има загинал Вадих приятелите си
Коментари Харесай

Проговори участник в зловещата катастрофа с труп край...

Брутална злополука на пътя Карлово-Сопот, има умрял

Вадих приятелите си от авариралата кола, не съм на себе си. Това съобщи Георги Димитров, един от младежите, който бе в  ауди А6, разрушило се тази нощ край Карлово. В случая почина неговият другар Владислав Табаков. Другият от компанията Петьо Велчев  е с натрошени ребра в пловдивска болница. Шофьорката – 30-годишната Кунка, остана на мястото на случая през целия ден. С нея бе и другар на компанията, пристигнал да помогне.

Четиримата са от Златица. До към 2.00 часа след среднощ били на ваучър у Владислав, почерпили се добре. По някое време Владислав споделил: „ Тръгваме  към Пловдив ”. Не знам  за какво тръгнахме, просто по този начин взехме решение, описа Георги Димитров.

Бях седнал на задната седалка, задремал съм съвсем незабавно откакто сме потеглили. Мен и Кунка са ни избавили са въздушните възглавници. Владислав  беше на задната седалка, описа Георги.  Едното му око бе мощно зачервено. Навярно от удар, посочи той. По спортния екип му има петна от кръв. Не помня нищо преди момента, в който съм почнал да ги изваждам от колата, сподели още Георги. По това време валеше изобилен сняг, нищо не се виждаше. Може би Кунка също не е  виждала добре от снега, не е видяла завоя и островчетата на кръстовището, и е траяла напряко, изясни Георги.

Колата, която се блъснала първо в разграничителен остров, след това в мантинелата, напряко е летяла и се е обърнала по таван. Спряла се е пред високата плътна ограда на 61-ва Стрямска бригада. Около нея има разпилени пластмасови бутилки.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР