Брутална атака срещу възрастен служител в магазин в окръг Ривърсайд,

...
Брутална атака срещу възрастен служител в магазин в окръг Ривърсайд,
Коментари Харесай

Насилствен удар, уловен от камера, оставя 68-годишен мъж тежко ранен

Брутална офанзива против възрастен чиновник в магазин в окръг Ривърсайд, която беше снимана на видеозаписи от камери за наблюдаване предишния месец, остави жертвата съществено ранена и приета в болница. Сега опечаленото семейство желае правдивост.

Насилственото нахлуване се случи на 27 октомври пред Sun Valley Market and Liquor на Симпсън Роуд в Уинчестър, където жертвата, 68-годишният Карлос Мунгуя, работи от четири години.

Наблюдателни записи от непосредствен бизнес са уловили случая.

68-годишният мъж може да се види на видео по какъв начин изнася боклука с количка на паркинга на магазина, когато мъж се доближава до него и стартира да му приказва, преди ненадейно да удари Мунгуя и да избяга.

„ В момента той едвам отваря очи. Има моменти, в които той знае кои сме, и дни, в които не знае кои сме “, сподели Алма Ромеро, снахата на жертвата, пред Шелби Нелсън от KTLA. " Това е тъжно. Не можем да приказваме с него или да го върнем вкъщи.

Мъж от Тарзана, упрекнат в изхвърляне на части от тялото, в този момент упрекнат в убийството на брачната половинка, свекъра

След като получи удар с пестник в лицето, може да се види по какъв начин Мунгия пада и удря главата си в земята, поваляйки го в безсъзнание.

Съпругата на 68-годишния мъж, която също работи в магазина за алкохол с него, беше забелязала, че го няма известно време, откакто сподели, че изхвърля боклука, само че не беше до момента в който една клиентка не му оказа помощ да го избере и да го докара в магазина, тя разбра, че нещо не е наред.

Когато го разпитаха какво се е случило с него, Мунгуя, комплициран, сподели, че е паднал. Семейството му не научи истината, до момента в който не видя близкия запис от камерите за наблюдаване.

„ Не знаем защо беше диалогът “, сподели Ромеро, имайки поради видеото. „ Може би е желал пари, само че Карлос е човек, който ще даде пари на човек, който има потребност от тях. Ако имат потребност от храна, той ще им я даде.

Ромеро сподели на KTLA, че нейният свекър е получил фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив и има дълъг, нерешителен път към възобновяване.

Заподозреният е разпознат като 25-годишният Изак Рамирес от Уинчестър. Той беше задържан от чиновници на шерифския отдел на окръг Ривърсайд ден след жестокото нахлуване, когато управляващите споделиха, че са разкрили доказателства за закононарушението, откакто са връчили заповед за обиск в дома му.

„ Просто желаеме този човек да остане в пандиза, да си излежи времето “, сподели Ромеро. „ Не е почтено той да удари възрастен 68-годишен, който не е направил нищо неприятно. “

Семейството на Мунгуя е провело акция GoFundMe, с цел да помогне с възходящите разноски за медицинските му разноски, в това число интервенции и болничен престой.

За последните вести, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР