Брутална агресия в столична болница. Пациент нападна и нанесе удари

...
Брутална агресия в столична болница. Пациент нападна и нанесе удари
Коментари Харесай

Едната от битите лекарки от болница „Св. Анна” е в тежко състояние

Брутална експанзия в столична болница. Пациент атакува и нанесе удари на лекари и медицински сестри в болница " Света Анна ".

Мъжът размахвал белезници, блъскал и заплашвал медиците. Една от потърпевшите лекарки е в тежко положение. По-късно мъжът беше арестуван от полицията.

Според описа на медиците няколко часа по-рано мъжът нахлува в Първо хирургично поделение и атакува лекарския екип. Пациентът бил в болничното заведение за планова интервенция. По неразбираема причина обаче се нахвърлил на медиците, почнал да ги удря и наскърбява. Една от потърпевшите лекарки е в тежко положение.

„ Тя е със подозрение за комоцио, удряна е в главата – блъскана е в стената. Жената е приета в болница в реанимация със подозрение за комоцио. Другата е с по-леки външни контузии, само че при нея има доста тежък психически шок”, съобщи Антон Луков.
Брутална експанзия против лекари в столичната болница „ Св. Анна ” Пациент е удрял, душил и обиждал медици
След побоя пациентът самичък си тръгнал от болничното заведение. По обяд обаче се връща, несъгласен с изказванията, че показал експанзия.

– Аз желаех да приказвам. Не счупих вратата. Свалих уплътненията и им споделих " Влизам ", твърди Здравко Инджов.
– Защо сложихте ръкавици на камерите?
– Тези неща малко се интерпретират. Камерите се обработват. То всичко се прави с фотошоп.
Арест пред камери: Задържаха пациента, нападнал лекари в столична болница Забрана да пуши в отделението предизвикала експанзията му
Според пациента лекарите не му разрешавали да пуши в отделелнието. Твърди, че е някогашен служител на реда.

„ Само й споделих да замръзне и да извърши полицейско гражданско предписание. Тя и туй не пожела. Не съм нападал. Те ме нападнаха”, твърди мъжът.

Пациентът е арестуван за 24 часа. Според наши източници той има две досъдебни производства – за безчинство и за закана за ликвидиране. Заради здравословното му положение обаче е бил с мярка " подписка ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР