Брутален сериен изнасилвач е арестуван в София. Рецидивистът Георги Георгиев,

...
Брутален сериен изнасилвач е арестуван в София. Рецидивистът Георги Георгиев,
Коментари Харесай

След див екшън: Арестуваха изнасилвач, гаврил се с ученичка

Брутален сериен изнасилвач е задържан в София. Рецидивистът Георги Георгиев, нападал девойки в Южния парк, бил хванат при зрелищен екшън в четвъртък рано сутринта след близо месец търсене.

Последната жертва на 42-годишният извратеняк е ученичка, с която като се изключи че се е гаврил полово в края на август, само че я е пребил грубо, съвсем до гибел. Момичето е избавено след серия комплицирани интервенции, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата, представени от „ Телеграф “.

Георги Георгиев с прякор Врачанеца, към този момент е с повдигнато обвиняване и е оставен за 72 часа в ареста.

Врачанеца излязъл от пандиза през декември м.г. Въпреки че лежал зад решетките за обезчестяване и набези над девойки в Южния парк, той не се стърпял и още веднъж се върнал към старите си привички.

В края на август Врачанеца забелязал 18-годишна ученичка, която вървяла по една от алеите в парка по здрач, и я нападнал. Започнал да я бие и рита, като я повалил на земята, блудствал с нея, опитал да я изнасили, като от самото начало я удрял с озлобление и свирепост в лицето, разкриха осведомени с следствието.
След това ограбил парите и персоналните движимости на момичето и избягал. То било закарано в болница в извънредно тежко положение. Лекарите се борили за нея близо месец, с цел да я възстановят.

Ученичката била подложена на серия интервенции, с цел да си стъпи на краката. През това време ченгетата от столичното 4-то РПУ почнали да търсят изнасилвача.
Криминалистите изготвили профил на причинителя. Оказало се, че по еднакъв метод през 2005 година серийният извратеняк Георги Георгиев нападал дами в Южния парк, само че откакто го хванали и влезнал в пандиза, закононарушенията секнали.

Ченгетата ревизирали дали Врачанеца е още зад решетките, само че от Централния софийски затвор обяснили, че към този момент е свободен жител. Започнало търсене на 42-годишния мъж, което преди два дни се увенчало с триумф.

Патрул на 4-то РПУ се движел рано сутринта в четвъртък по бул. „ Гоце Делчев “.

„ Изведнъж видяхме по какъв начин служителите на реда пускат аварийки и изхвърчат от колата. Гонеха някакъв мъж, който опита да избяга, мушкаше се сред колите, само че го настигнаха и задържаха, първо помислихме, че снимат филм. После разбрахме, че е нарушител и обстановката е същинска “, разясняват очевидци,

Георги Георгиев е с повдигнато обвиняване за блудничество, опит за обезчестяване, обир и нанасяне на междинна телесна щета. Жертвата към този момент го е разпознала, а Софийската градска прокуратура е постановила 72 часа арест.

Справка в масивите на службите посочила, че Георги Врачанеца е освобождаван 7 пъти, като 13 години общо е лежал по пандизите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР