Брутален разказ на пловдивчанка пред Plovdiv24.bg. Публикуваме го без редакторска

...
Брутален разказ на пловдивчанка пред Plovdiv24.bg. Публикуваме го без редакторска
Коментари Харесай

Шокиращ разказ на А. от Пловдив за привидно щастливия й семеен живот

Брутален роман на пловдивчанка пред Plovdiv24.bg . Публикуваме го без редакторска интервенция: " Здравейте. Казвам се А. и съм на 40 години. С мъжа ми сме дружно от 9 години и имаме едно прелестно дете съвсем на 8 годинки. Моята история допускам е банална и позната на много дами. Ще Ви опиша без ужасяващи детайлности за моята споделена красива обич... Преди доста години срещнах мъжа ми и се влюбих в него безумно мощно, допускам и той по този начин в мен.

Заживяхме щастливи дружно. И по този начин до първия побой, който ми се случи не доста късно в щастливия ни фамилен живот. После се повтори и отново, и отново и по този начин до през днешния ден... Имало е случаи на много тежки физически и душевен болки... имало е и по-леки плесници и юмруци. В първите случаи ми се насаждаше жестока виновност, поради която посинявах, трупах белези и отоци по главата. След няколко години към този момент си беше пердах, пердах, без значение дали имах виновност. Мълчах, срамих се и се възстановявах всики път, без да знам къде и от кой да диря помощ. Всеки път си споделях, че няма да се повтори, че ще не помни.

По време на бременността си още веднъж пребита лежах в болница, с цел да задържа бебенцето си, плод на любовта ни. И тогава изтърпях. И по-късно, и след това отново. Имах възприятието или по-скоро се заблуждавах, че прощавам в името на щастливото ни семейство. Имаше интервал на мъртвило от юмруците с концепцията, че детенцето ни не би трябвало да става очевидец на грозните кавги и кавги. След известно време получих следващия пестник в лицето и по този начин до през днешния ден.

Накратко това е моят благополучен фамилен живот.

Молбата ми към Вас е да ми помогнете. Просто в случай че имате информация към кого да се обърна. Изключвам полицията.Там е смешно. Има ли институции или организации в Пловдив, към коита да се обърна и да приказвам. С чиято помощ просто да се изцелявам душевен, да се събера, да съм здрава, с цел да отгледам и видя порастнало детето си. Предварително благодаря за вниманието и помощта Ви ".

Plovdiv24.bg още на следващия ден ще се свърже с въпросната жена, с цел да й помогнем. Цялото име на дамата не публикуваме от съображения за нейната сигурност...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР