Брутален побой над жена в центъра на София - певицата

...
Брутален побой над жена в центъра на София - певицата
Коментари Харесай

Брутално насилие: Българска певица е в болница, след като е пребита от бившия си мъж

Брутален побой над жена в центъра на София - певицата и басистка Сибила Серафим е била грубо пребита и сега е в " Пирогов " с тежки контузии. Побоят е бил толкоз тежък, че се наложила интервенция за промяна на тазобедрена става. За нападението е повдигнато обвиняване на някогашния другар на певицата, с който са разграничени близо 10 години.

Вечерта на 6 ноември. Солистката на групата " Лес Енимос Соваж " участвала на рожден ден. Там бил и някогашният ѝ другар. Когато тръгнала да си върви, той я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. Певицата споделя, че пробвала да го вземе, само че получила мощен удар.

" Замахна и ме удари толкоз мощно, че аз излетях във въздуха и паднах. Нямаше по какъв начин да стана, кракът ми беше строшен, болката беше ужасяваща, той продължи да се пробва да ме изправи, да си мисли, че мога да заставам, да ми крещи. За мен най-шокиращото в този случай е, че той не извика кола за спешна помощ ", сподели Сибила Серафим.



В момента Сибила към момента е в болница.

" Моята тазобедрена става е заменена сега, аз не мога да вървя, с ортеза съм на ръката, на счупената ръка и се възвръщам, само че съм решила да се боря и да не оставям това ненаказано "

Певицата споделя, че не за първи път е унизена от някогашния си другар, само че не е подавала сигнали от боязън, че ще стане още по-лошо. Смята това за неточност.

" Бил е нападателен по време на връзката ни, имал е актове на принуждение над мен, само че тогава си мислех, че просто съм се отървала с това. Много години той идваше на концерти, аз съм викала защита, с цел да го махат от концерт "

Сибила Серафим дава публичност за побоя поради многото случаи на принуждение.

" Никой няма право да атакува различен, изключително по-слаб от него, да гго удря и да си показва, че това е в реда на нещата. Това не е в реда на нещата "

Софийската районна прокуратура е повдигнала обвиняване на мъжа. То е за причиняване на междинна телесна щета. Пуснат е под гаранция. Назначени са експертизи и се търсят очевидци на побоя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР