Брутален насилник с криминално досие и навик да посяга към

...
Брутален насилник с криминално досие и навик да посяга към
Коментари Харесай

Дилян, който хвърли сина си от мост, пиел много и редовно биел детето и жена си

Брутален принудител с престъпно досие и табиет да протяга ръка към чашката, който постоянно пребивал жена си и невръстното си дете. Така разказват Дилян, хвърлил тази заран 5-годишния си наследник от моста край Габрово, негови съседи, научи TrafficNews. Момченцето е умряло на място.
Директорът на полицията в Габрово, старши комисар Борислав Муеров заяви, че тялото на момченце е намерено във водите на река Янтра под виадукта. Трагедията се разигра по-рано през днешния ден.
Дидо, както го назовават приятелите му, също се канел да се хвърли от моста, само че след три часа договаряния с психолози на Министерство на вътрешните работи, е бил арестуван.
31-годишният мъж е лежал в пандиза поради опиати, имал е раздразним манталитет и е губел надзор при постоянните си пиянства, описаха още комшиите му. Той живеел на фамилни начала с майката на детето Поля Христова, домът им бил в габровския квартал "Русевци ".
Заради систематичния тормоз и побоите, 29-годишната жена постоянно напускала фамилното жилище и се криела при майка си. Последните две седмици тя още веднъж избягала в бащиния дом.
Липсата й вбесила Дидо, който решил да я накаже като убие сина им и след това да постави завършек на живота си, допускат участници в следствието на драмата.
С майката на починалото дете Поля сега също работят психолози. В обществените мрежи нейни познати настояват, че тя не е смеела да подава сигнали против мъжа си поради заканите му, че ще я убие.
"Този за жалост ще го изкарат вманиачен, тъй като попринцип е подобен! Ние сме комшии, освен че детето е оставяно по площадките единствено, ами е и бито и какво ли не! Преди няколко години Дидо лежа в пандиза за 6 месеца за обири. Не един път сме имали проблеми с тях, тъй като живеят под нас и постоянно бяхме в някаква свада, все пак тоя л*йняр си правеше каквото си желае ", написа в една от габровските групи във Facebook съседка на Дидо и Поля.
Разследването по формираното досъдебно произвеждане продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Габрово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР