Брус Уилис все още си е Брус – въпреки че

...
Брус Уилис все още си е Брус – въпреки че
Коментари Харесай

Брус Уилис вече не може да говори

„ Брус Уилис към момента си е Брус – макар че към този момент не приказва “ – това съобщи Глен Гордън Карон, който работи с кинолегендата по най-новия си план.

Той добави, че въпреки приятелят му Брус Уилис към този момент да не може да поддържа връзка по същия метод, той знае, че Уилис е благополучен от обстоятелството, че сериалът му „ Moonlighting “ най-сетне ще се появи в стрийминг платформа.

„ Лунна светлина “, обичаният на милиони фенове сантиментален комедиен сериал с присъединяване на Уилис и Сибил Шепърд в ролята на частни детективи, към този момент се излъчва в Hulu, написа “Daily Mail ”, предава " Филтър ".

„ Процесът по стартирането на „ Лунна светлина “ в Hulu лиши много време, а заболяването на Брус е прогресивна, тъй че съумях да поддържам връзка с него, преди заболяването да го направи толкоз некомуникативен, колкото е в този момент, за вярата да върна сериала пред хората “, сподели Карон. „ Знам, че това значи доста за него “.

Миналата година беше оповестено, че Уилис ще се отдръпна от кариерата си заради проблеми с когнитивните функционалности. Оттогава той е диагностициран с фронтотемпорална деменция (ФТД), която е прогресивно заболяване на мозъка.

Част от нещастието на диагнозата на Уилис, споделя неговият другар е, че подлата болест надали е поразявала „ някой, който е обичал повече насладата от живота от Уилис “.

Сериалът „ Съдружници непредпазливо “, който донесе популярност на Брус Уилис през 80-те, преди малко направи своя стрийминг дебют в платформата Hulu.

Въпреки напредването на деменцията на Брус, Глен твърди, че е съумял да му заяви новината, че „ Съдружници непредпазливо “ се е завърнал на екран.

„ Знам, че той в действителност се радва, че шоуто ще бъде налично за хората, макар че не може да ми каже това “, сподели Глен. „ Когато съм прекарвал време с него преди, говорихме за това и знам, че той е разчувствуван. “, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР