Брус Уилис получи страхотна причина да се бори още по-усилено

...
Брус Уилис получи страхотна причина да се бори още по-усилено
Коментари Харесай

Брус Уилис разплака близките си

Брус Уилис получи страхотна причина да се бори още по-усилено с нелечимото си заболяване – той прегърна първата си внучка.

От към година холивудската звезда се бори с деменция и отпада от ден на ден. Но съумя да събере сили и да показа прочувствен миг с цялото си семейство – бе показан на новородената си внучка Луета Айли Томас Уилис. Вълнението за всички било голямо, споделя " Мирър “. 68-годишният артист разплакал всички, до момента в който целувал бебенцето. Макар че не може да споделя възприятията си, на всички било ясно какъв тласък за него е първото му внуче.

" Беше толкоз прочувствен миг – толкоз доста усеща. Румър беше в сълзи. Срещата с първото му внуче още повече сближи цялото семейство. Румър нямаше самообладание – тя незабавно занесе бебето на татко си. Чувстваше се по този начин, като че ли Брус е получил подтик на сила. Той не сподели това, само че внучката му му даде причина да се бори още по-силно. Силата на чистата обич в този миг беше доста мощна. Всички го усетиха. Тя е като ангел от небето ". 

Брус и Деми Мур имат три дъщери - 34-годишната Румър, майка на бебето Луета, Талула, на 29, и Скаут, на 31. Актьорът има още две дъщери от втората си брачна половинка Ема – Мейбъл, на 11, и Евелин, на 9, напомня " Телеграф ".

Талула наскоро призна, че е подозирала, че татко й е бил болен " отдавна “, преди да бъде диагностициран. Симптомите му почнали като " тип неразбираема липса на реакция “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР