Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорството през март

...
Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорството през март
Коментари Харесай

Защо Ема Хеминг плаче на рождения ден на Брус Уилис

Брус Уилис разгласи, че се отдръпва от актьорството през март 2022 година След като към година артистът се бори с афазия, преди месец брачната половинка му разгласи, че той към този момент е с диагноза фронтотемпорална деменция. А в този момент го виждаме и за пръв път от доста време насам в ново видео от рожденият му ден на 19 март, когато той навърши 68 години.
 Брус Уилис на 68
Брус Уилис в 23 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Брус Уилис чества рождения ден в компанията на най-близките си хора. Бившата му брачна половинка Деми Мур се включи в обществените мрежи, с цел да показа клип от тържеството, на което с изключение на нея, участва и актуалната брачна половинка на артиста -  Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин и Мейбъл, както и дъщерите му от Деми Мур - Румър, Скаут и Талула. Във видеото Брус, фамилията и приятелите му стоят усмихнати, до момента в който пеят цветущ рожден ден.

Брус леко припява дружно с тях и беседва с някои от гостите, преди да духне свещичките на пая за рождения си ден. " Честит рожден ден, Брус Уилис! Толкова се веселя, че можахме да те отпразнуваме през днешния ден. Обичам те и обичам фамилията ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания - всички ги усещаме ", озаглавява обявата тя.

И до момента в който Деми Мур споделя жизнерадостни клипове от купона, то Емма Хеминг Уилис направи друго. Тя пък разгласява една доста прочувствена актуализация с почитателите си. Хеминг споделя на почитателите си в Instagram, че се сблъсква с " горест " и " тъга " всеки ден, само че е изключително превзета от страсти на 68-ия рожден ден на Брус. " Значи през днешния ден е рожденият ден на брачна половинка ми ", споделя Ема. " Започнах сутринта с рев, както можете да видите по подутите ми очи и сополив нос. "
 Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и бебешкото празненство на дъщерята на Брус Уилис, и Деми Мур
Румър Уилис - бременна и секси

Кой участва на бебешкото й празненство

" Просто мисля, че е значимо да видиш всички страни на това. Винаги получавам събщения, в които хората ми споделят: " О, толкоз си силnа. Не знам по какъв начин го правиш. " Нямам избор. Иска ми се да имах, само че също по този начин отглеждам две деца. Така че от време на време в живота ни става по този начин, че просто би трябвало да се стегнем. Но имам моменти на горест всеки ден, моменти, в които ми е безпределно мъчително и в действителност го усещам през днешния ден, на рождения му ден. "

Ема Хеминг разяснява, че въпреки тези видеоклипове да са като нож в сърцето ѝ, тя ги прави за всичките почитатели на брачна половинка си, тъй като знае какъв брой доста го обичат. А тяхната обич и поддръжка значи ужасно доста и за нея самата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР