Бруно Фернандеш заяви, че няма никакъв проблем с интервюто на

...
Бруно Фернандеш заяви, че няма никакъв проблем с интервюто на
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш проговри: Не съм чел интервюто на Роналдо

Бруно Фернандеш съобщи, че няма " никакъв проблем " с изявлението на Кристиано Роналдо, откакто съотборникът му и в националния тим на Португалия, и в Манчестър Юнайтед взриви ситуацията.

Роналдо сподели пред TalkTV, че се усеща предаден от Юнайтед и приказва за това по какъв начин връзките му с мениджъра Ерик загар Хаг са се разпаднали, като също по този начин подлага на критика притежателите на клуба - семейство Глейзър.

Появиха се фрагменти и по какъв начин Фернандеш посреща видимо студено Роналдо на сбора на националния тим на Португалия за Световното в Катар. А бранителят Рафаел Варан в друго изказване разгласи, че " сагата с Роналдо " несъмнено въздейства на клуба от " Олд Трафорд ". Но въпреки всичко се наложи Бруно Фернандеш да изяснява съответно, че няма проблеми с Роналдо и всички дружно се приготвят при цялостна готовност за мача с Гана другия четвъртък.

" Не съм чел изявлението на Кристиано, в действителност. Така че съм ОК в обстановката. Както споделих и в Англия, по този начин го дублирам и в този момент - на фокус е националният тим на Португалия, по тази причина сме се събрали.

" По принцип един футболист няма доста шансове да играе на Световно състезание, знаете спецификите. Но Кристиано е на своето пето Световно състезание, като до момента постоянно се е справял добре. Нямаме подозрение, че постоянно дава най-хубавото от себе си и по този метод е образец за останалите. Смятам, че е по този начин - всеки желае да даде най-хубавото, на което е кадърен ".

Попитан с какво възприятие си е тръгнал от Манчестър Юнайтед, атакуващият полузащитник съобщи: " Манчестър Юнайтед ще бъде моят фокус след Световното състезание, тъй като в този момент съм с Португалия. Аз персонално нямам проблем с никого. Ще се опитам да си свърша работата оптимално добре. Човек би трябвало да се управлява и да се раздава до край във всяка една подготовка или мач, приключи Бруно Фернандеш.
 Манчестър Сити опроверга Роналдо: Измисля си! Не сме желали да го купуваме
Манчестър Сити опроверга Роналдо: Измисля си! Не сме желали да го купуваме

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР