Бруно Фернандеш разкри как е подходил Ерик Тен Хаг след

...
Бруно Фернандеш разкри как е подходил Ерик Тен Хаг след
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш разкри какъв е бил подходът на Тен Хаг към Роналдо, Рашфорд и Санчо

Бруно Фернандеш разкри по какъв начин е подходил Ерик Тен Хаг след идването си на “Олд Трафорд ”. Португалецът призна, че той и съотборниците му в началото не са били сигурни какъв брой прецизен е наставника и дали ще толерира звездите в отбора, само че бързо са разбрали.

“Той дойде и бяхме на турне. Той изисква - или правиш това, което желае, или сте вън от състава. В началото всеки се чудеше дали ще направи това или това. Ако огромен състезател не направи това, което треньорът желае, дали ще го в профил или ще го подмине. Това се случи с Кристиано, с Джейдън, с Маркъс ”, описа Фернандеш пред Рио Фърдинанд.

Тен Хаг трябваше да се оправя с много проблеми в отбора в първите месеци, а най-големият се споделяше Кристиано Роналдо. Той постоянно оставяше португалската звезда на аварийна пейка или отвън групата. Това не се одобри добре от Роналдо, а в следствие той напусна клуба. Джейдън Санчо пък бе пратен да тренира надалеч от първия тим, само че резултатът бе друг и британският национал последователно се върна в отбора.

Бруно Фернандеш обаче призна, че е бил впечатлен от метода към Рашфорд. След Световното състезание той се беше разписал в два следващи мача и беше в отлична форма, когато се успал и пропусна среща на тима преди гостуването на Уулвърхамптън на Нова година. Според Бруно Тен Хаг е можел да си затвори очите, само че нидерландецът извани Рашфорд от титулярния състав.

“Маркъс беше в страхотна форма, само че сбърка и беше изваден от състава. В първия миг си помислихме: “той е главният ни състезател, имаме потребност от него ”, само че по-късно седяхме с Давид (Де Хеа) и му споделих: “трябва да бъде по този начин ”, тъй като в противоположен случай младите играчи ще си мислят: “щом нищо не му направи на него и на мен иска ми се размине в сходна обстановка ”. Той изискваше от Раши да бъде непрекъснат във всичко, освен в мачовете и головете, само че и в държанието си отвън терена. Понякога би трябвало да изградиш правила в личната си къща. Иначе ще ти се качат на главата ”, споделя още Бруно.

Подходът на Тен Хаг явно дава отлични резултати, защото тимът бележи огромен прогрес този сезон. Маркъс Рашфорд пък прави най-хубавия сезон в кариерата си, а Джейдън Санчо също стартира да играе на равнище след завръщането си в отбора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР