Бруно Фернандеш казва, че е заедно“ с Пол Погба, докато

...
Бруно Фернандеш казва, че е заедно“ с Пол Погба, докато
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш отговаря, когато бившият съотборник в Манчестър Юнайтед Пол Погба получи ЧЕТИРИ ГОДИШНА забрана за употреба на допинг

Бруно Фернандеш споделя, че е „ дружно “ с Пол Погба, до момента в който французинът се пробва да се пребори с четиригодишната възбрана за допинг.

В четвъртък беше оповестено, че кариерата на французина е съвсем завършила, откакто бе ударен със възбрана. Погба в началото беше отхвърлен през септември след позитивен тест за DHEA, неразрешена субстанция, която покачва ендогенния тестостерон.

След това беше насрещно оценена вторична проба, която също даде позитивен резултат. Погба и неговите представители непрестанно настояват, че нарушаването не е съзнателно.

Националният антидопингов арбитражен съд не се съгласи с тези молби и му наложи оптималното наказване. Погба се появи в Instagram с прочувствено изказване и той получи известия за поддръжка от редица някогашни съотборници в Манчестър Юнайтед.

Настоящият капитан, Бруно Фернандес, написа: „ Заедно, брато “, до момента в който Хари Магуайър сподели: „ PP “ с емотикони с любовно сърце. Рафаел Варан отговори „ мощ “ с емотикон на любовно сърце, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР