Бруно Фернандес вярва, че ще има още 400 предстоящи“, докато

...
Бруно Фернандес вярва, че ще има още 400 предстоящи“, докато
Коментари Харесай

Отговорът на Бруно Фернандес с четири думи към Маркъс Рашфорд след инцидент с фен на Манчестър Юнайтед

Бруно Фернандес има вяра, че ще има „ още 400 идни “, до момента в който приветства Маркъс Рашфорд след 400-ия му мач за Манчестър Юнайтед.

Нападателят стана постоянен състезател на тима, към който се причисли като дете, откогато направи дебюта си през 2016 година, отбелязвайки 131 гола за клуба, макар турбулентния неотдавнашен интервал, който докара до рецензии на представянето му.

Рашфорд е играл под управлението на четирима разнообразни мениджъри през интервал, в който трофеите са били сложни за постигане. Сега дълготрайното му бъдеще е сложено под въпрос, макар че подписа дълготраен контракт за £350k на седмица предишното лято, след разочароваща акция, в която той означи единствено осем пъти.

Въпреки това, Изглежда капитанът на Юнайтед Фернандес, който играе дружно с него от 2020 година, се надява неговият съотборник да не отиде на никое място това лято.

Португалската звезда разяснява нежно обявата на Рашфорд в Instagram, отпразнуваща достижението му от 400 мача, която гласи: „ Спец...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР