Бруно Фернандес подаде топката на Маркъс Рашфорд за втората дузпа

...
Бруно Фернандес подаде топката на Маркъс Рашфорд за втората дузпа
Коментари Харесай

Моментът на Бруно Фернандес, който камерите не са уловили, ще остави Рой Кийн да беснее

Бруно Фернандес подаде топката на Маркъс Рашфорд за втората дузпа на Манчестър Юнайтед против Евертън в решение, което ще се окаже различие.

Юнайтед завоюва две дузпи през първото полувреме на " Олд Трафорд " в събота, до момента в който Алехандро Гарначо сее безпорядък. Фернандес завоюва първия след пътуването на Джеймс Тарковски и победи Джордан Пикфорд с невисок непряк удар, което го накара да стане най-хубавият голмайстор на клуба за всички времена от дузпа.

Но когато Бен Годфри се хвърли и удари Гарначо минути по-късно, капитанът на Юнайтед не взе топката и не се ускори още веднъж. Вместо това Фернандес подаде топката на Рашфорд и след заекване той мазета топката в корнер, с цел да направи 2-0 преди почивката. Първоначално случаят беше пропуснат в предаването онлайн на TNT Sports, само че се появи малко след отбелязването на дузпата.

Решението може да се преглежда като проявление на мощен екипен дух и Юнайтед завоюва мача относително комфортно. Но надали щеше да се хареса на някогашния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР