Бруно Акрапович е в списъка, от който ръководството на Левски

...
Бруно Акрапович е в списъка, от който ръководството на Левски
Коментари Харесай

Изненада! Бруно Акрапович сред вариантите за нов треньор на Левски

Бруно Акрапович е в листата, от който управлението на Левски ще избира нов треньор за идващия сезон. Босненският експерт, който завоюва две купи на България и Суперкупа отпред на Локомотив (Пловдив), а по-късно мина в ЦСКА, с цел да реализира и там впечатляваща победа с 3:1 над Рома в групите на Лига Европа, сега е без работа. Той за последно водеше кипърския Акритас, а откакто си потегли от България имаше своите интервали в Шкендия Тетово и Ал Уехда в ОАЕ. От " Герена " контактуваха с Акрапович и във връзка прехвърлянето на последното си ново попълнение - испанецът с марокански корени Джевад Ел Джемили, който дойде точно от кипърския му клуб.

Сега мениджъри от Германия са се свързали с управлението на Левски, с цел да предложат посредничеството си при възможни договаряния с Акрапович. 
 Чуждестранен треньор поема Левски, Топузаков получава управителен пост
Чуждестранен треньор поема Левски, Топузаков получава управителен пост

Топчо ще води детско-юношеската школа

Към момента притежателят Наско Сираков не желае да избързва с решението кой ще поеме тима за идващия сезон. Легендата е безапелационен, че желае " добър и футболно образован експерт ", на който ще повери и цялата отговорност по селекцията.

Лъчезар Танев търси по предписание на Сираков подобаващ вид от Испания. Все още е най-вероятно оттова да дойде действителният правоприемник на Станимир Стоилов, написа " Мач телеграф ". Собственикът на " сините " не пожела да разяснява съответни имена, само че удостовери, че са му препоръчани много разновидности и ще направи всичко допустимо, с цел да вземе най-хубавото решение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР