Бруно Акрапович беше избран за Треньор на месец декември 2020.

...
Бруно Акрапович беше избран за Треньор на месец декември 2020.
Коментари Харесай

Акрапович отговори на Крушарски: Треньорите трябва да имат предизвикателства пред себе си

Бруно Акрапович беше определен за Треньор на месец декември 2020. Това е неговата пета премия, само че първа като ментор на ЦСКА. На награждаването той разяснява доста тематики, в това число и нападките на Христо Крушарски по негов адрес.

" Благодаря за получената премия, желая да създадем почитателите ни щастливи и ще дам всичко от себе си за триумфите на отбора. В Турция подготовката мина чудесно, заложихме на физическата подготовка, изиграхме 3 мача, удовлетворен съм от момчетата и работата им ", съобщи треньорът на ЦСКА и заприказва за възможен трансфер на звездата в офанзива Али Соу.

" Такъв състезател като Соу не се намира елементарно, ще ми е мъчно в случай че той напусне. Доволен съм от играчите, с които разполагам, имаме задоволително хора, с които мога да реализира това, което желая. Новият състезател е младо момче, има качества, знае по какъв начин да играе с топката, ще забележим по какъв начин ще се показа. Във всяка подготовка играчите дават максимума, виждат се положителни неща, играчите вършат това, което аз желая. Али Соу сега е при нас, той е благополучен в тима, ние също ", добави той, след което беше запитан за възможностите на " алените " в борбата за купата с първенеца Лудогорец.

" Шест точки е разликата. Лудогорец е мощен тим, ние ще се опитаме да сме покрай тях, в случай че те сбъркат. Ще дадем всичко от себе си, с цел да ги настигнем ", съобщи Акрапович и в края разяснява връзките си с някогашния си началник в Локомотив Христо Крушарски.

" Не разбирам за какво хората се пробват да основават напрежение сред нас, при мен има някакви граници, треньорите би трябвало да имат провокации пред себе си. Трябва и двете страни да са разбрани, има много отрицателни неща по отношение на мен ", съобщи треньорът.

Босненският експерт разяснява по забавен метод и нападките по негов адрес от притежателя на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Вместо да отвръща на удара с удар, той сподели следното:

" Моите родители са ме възпитали още като дребен да бъда положително надъхан и да не бъда отрицателно надъхан. Аз вардя положителни мемоари от престоя ми на " Лаута ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР