Бруно Акрапович бе изгонен от ЦСКА, обявиха от червения клуб.

...
Бруно Акрапович бе изгонен от ЦСКА, обявиха от червения клуб.
Коментари Харесай

Уволниха Акрапович от ЦСКА, Любо Пенев е новият треньор

Бруно Акрапович бе изпъден от ЦСКА, оповестиха от аления клуб. Новият ментор на армейците ще бъде легендата им Любослав Пенев, който до през днешния ден водеше Царско село.

Ето формалното изказване на клуба:

" Армейци,

Любослав Пенев е новият старши-треньор на клуба. Легендата на алените заменя на поста досегашния ментор Бруно Акрапович. Рокадата е подбудена от неудовлетворителното показване на отбора в борбата за купата и призовите места против директните съперници. От началото на пролетния полусезон ЦСКА клати в изявите си, а на самия терен образът, качеството на игра и резултатите на тима не са безапелационни.

За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил уверен от основния управител на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като сега притежателите на клуба не престават да обезпечават правилно бюджета, само че са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, точно Стоилов е инициирал смяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и верен треньор да бъде отпред на армейците.

В името и за богатството на ЦСКА той е получил „ картбланш “ да действа. При създалата се обстановка от „ Царско село “ са почели желанието на своя доскорошен ментор. Още от на следващия ден Любослав Пенев стартира работа с отбора в подготовката му за първия конфликт от полуфиналите за Купата на България против Лудогорец на 7-ми април. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР