Бруклин Нетс записа победа със 122:109 над Филаделфия 76ърс в

...
Бруклин Нетс записа победа със 122:109 над Филаделфия 76ърс в
Коментари Харесай

Без Дюрант и Ървинг Бруклин се справи у дома с Филаделфия

Бруклин Нетс записа победа със 122:109 над Филаделфия 76ърс в дербито на Атлантическата дивизия на Националната баскетболна асоциация.

" Мрежите " нямаха особени усложнения, въпреки че бяха без двамата си съществени играчи Кевин Дюрант и Кайри Ървинг. Дюрант пропусна срещата, защото е под карантина поради контакт със инфектиран, до момента в който Ървинг не игра по персонални аргументи.

В тяхно неявяване Джо Харис бе най-полезен за домакините с 28 точки от пейката, а с 22 точки и 10 асистенции приключи Карис ЛаВърт.

За Филаделфия 24 точки вкара Шейк Милтън. " Дабъл-дабъл " от 20 точки и 12 битки реализира Джоел Ембийд, до момента в който новобранецът Тайрис Макси се регистрира с 16.

За Сиксърс това бе едвам втора загуба през сезона, само че по-големият проблем за отбора се оказа съществуването на позитивна проба за ковид у гарда Сет Къри. Къри пропусна мача поради контузия в глезена, само че бе на пейката на отбора. По време на дуела обаче са излезли резултатите от последните проучвания, които са посочили, че той е притежател на вируса COVID-19. Къри мигновено бе изолиран от останалата част от тима, само че в този момент предстоят нови проби, които да покажат дали няма и други инфектирани играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР