Бруклин Нетс победи Лос Анджелис Лейкърс с 114:111 точки, в

...
Бруклин Нетс победи Лос Анджелис Лейкърс с 114:111 точки, в
Коментари Харесай

Бруклин надви Лейкърс и ЛеБрон Джеймс

Бруклин Нетс победи Лос Анджелис Лейкърс с 114:111 точки, в дуел от предсезонната подготовка на двата отбора, играна в „ Мерцедес-Бенз Арена “ в Шанхай. Двата отбора изиграха прекрасен и равносилен дуел, само че в последна сметка Нетс съумяха да се поздравят с успеха след три точки в последните секунди на срещата.

Първата четвърт беше взета от Лейкърс с 33:29, само че на полувремето Нетс водеха с 57:55 точки. Третата четвърт още веднъж беше за ЛА Лейкърс – 87:84, само че последната част беше за хората на Кени Аткинсън.

Лейкърс бяха по-добри при стрелбата за две точки с успеваемост от 45 на 41%, само че при тройките Нетс бяха по-успешни с 49 на 39%.

ЛеБрон Джеймс беше най-резултатен за Лейкърс с 20 точки, 6 битки и 2 асистенции. 18 точки, 5 битки и 6 асистенции добави Ражон Рондо. Новото звездно попълнение Антъни Дейвис пък се регистрира с 16 точки, 2 битки, 5 асистенции и 1 открадната топка. Някои от другите нови попълнения, като Ейвъри Брадли, Дуайт Хауърд и Дани Грийн също взеха присъединяване в срещата.

За спечелилите най-резултатен стана Спенсър Динуайд с 20 точки, 3 битки, 7 асистенции и една открадната топка. Таурийн Принс добави 18 точки, 4 битки, 1 асистенция и 1 открадната топка. Новите попълнения ДеАндре Джордън, Уилсън Чандлър и Кайри Ървинг също се появиха за Нетс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР